Азис се прекръсти в чест на Николета

0

От днес може да ме наричате Азия – това написа в профила си във Фейсбук Азис, който окончателно е приел външността на Николета Лозанова. Съмнителният идол е обхванат от манията не само да сменя пола си, но и амплоато си.

 Сега той се вживява в ролата на Николета, имитира жестовете и мимиките й и нон стоп се снима, за да покаже превъплъщението си. Не е ясно дали това ще е новият артистичен псевдоним на Василка, но засега феновете са го харесали и даже казват браво. Е, една част, а друга е ужасена от изпълненията на популярния ни гей. Близки до певеца издадоха, че той практически живее във Фейсбук. Социалната мрежа била своеобразно огледало, през което се оглеждал чрез очите на другите. Той се похвалил, че двата му профила изчерпали лимита от приятели и вече си направил трети. Защо не е направил група, не е ясно. Най-вероятно не се сеща за тази опция. Той и изкуствено поддържа и провокира общественото внимание с метаморфозите си.

В цял свят звездите използват социалните мрежи, за да съобщават за концерти, премиери, или важни събития. Но го правят не самите те, а пиарите им. Само нашенските пресвозвезди клечат край лаптопите и си качват снимките сами, както и пускат слухове за себе си и за другите. Азис е и болен от нарцисизъм, твърдят психиатри. Толкова много промени във външността са характерни у хората , който са влюбен в себе си, или в представата за себе си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://www.youtube.com/watch?v=8rWgWoLQh5Q

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *