Азис се прекръсти на Азия Ротшилд

0
Азис

Неуморният Азис отново събра погледите в точка, след като смени името си за пореден път. Той вече се казва Азия Ротшилд и това стана факт, след като напълно отхвърли предишния си артистичен псевдоним, който беше просто някаква си Азия.

Във форумите веднага започнаха да коментират, че чалга певецът е изперкал напълно и вече не знае на кой свят се намира. Сподвижниците на Азис обаче обясниха, че новият му опит да смени самоличността си има само рекламна цел и е пряко свързан със скандала с ученическите тетрадки. Кралят измислил този маймунджалък, за да вдигне отново шум около себе си и след това да пусне в продажба напечатаните с голия му задник ученически пособия, които вече предизвикаха скандал сред противниците на чалга движението.

Азис

Против облика на Азо върху тетрадките се обяви самия образователен министър Сергей Игнатов, но явно на препоръките му никой не обърна внимание. Освен книжните помагала, ромският славей вече е изтипосан и на несесери, ранички, чантички и други подобни. Съвсем ясно е, че Министерски съвет трябва да вземе спешни мерки, за да предотврати тоталния разврат и потъпкване на морала в родните училища.

Скандалният певец обаче съвсем не се е заръгнал да сменя името си в действителност, защото на последните плакати за негови предстоящи участия през септември, е изписано Азис.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=UA1TP1TOIUg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *