Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Азис се подпали и едва не изгоря докато снима реклама на дамско бельо – с видео

Азис

Преди седмица Азис бил поканен да рекламира луксозно бельо за световноизвестна марка. Изтъкнатият фолкаджия приел поканата с огромна радост. Бельото което е трябвало да рекламира бил уникален прозрачен сутиен и рокля от тюл.
Засиял от щастие, тъй като рекламата щяла да му осигури известност извън България. Финикийските знаци които щял да получи също не били никак малко, а ние знаем каклко много ги обича Азис.
Звънял в несвяст на всички близки и познати да се похвали. Не можел да си намери място от щастие, споделят близки, които е подлудил от хвалби.
До тук всичко е ОК. Кошмарът започнал по време на снимките. Сложили на Азис уникалния сутиен. Облекли го с десеткилограмова рокля от тюл. Вдигнали го във въздуха, пуснали силните вентилатори, за да изглежда, че се рее на небосклона (разбирай тавана). Изведнъж ….. УЖАС. Вентилаторите вместо да люшкат нежно Азис, силно го засмукали.

Азис

Роклята на фолкмодела се заклещила във вентилатора. Краля на фолка по никой начин не можел да я свали. Моментално се притекли на помощ асистентите. Половин час се мъчили да свалят заклещения Азис, без успех. Мощните вентилатори продължавали да придърпват модела…. В един момент лумнал пламък. Тюлената рокля в която е бил облечен Азис започнала да гори. По думи на очевидци Азис неистово пищял за помощ. В последния момент успели да го свалят от вентилатора. Загасили по най – бързия начин роклята. Манeкенът на бельо бил

Азис

“ни жив ни умрял”. На другия ден се съвзел и направил рекламата. Наши информатори ни осведомиха, че се е получила много добре и ще се завърти по световните медии до месец.
Азис все още не можел да преодолее станалото. Вечер сънувал кошмара от снимачната площадка. Събуждал се с викове, разтреперан и потен. Звънял посред нощ на приятели да търси утеха . Загрижени, близките му го съветвали да тръгне на психоаналитик , други пък му предлагали да си лее куршум против уплах.
Виж реклама с Азис в тоалетната! ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *