Азис се намърда в роклята на Николета Лозанова

0
Азис с роклята на плеймейтката

Докато Николета Лозанова и Алисия се напредварват, коя как по – злобно да захапе другата в социалната мрежа фейсбук, Василка се е възползвал от заетостта на плеймейтката и й е отарашил гардероба. С последните си опити да бъде интересен на публиката Азис обаче буди повече критики, отколкото съмишленици. Припомняме ви, че преди броени дни изпълнителят на “ Сен Тропе“ дори се извини на Райна за обидите, които изсипа по неин адрес.

Николета с вездесъщата рокля в компанията на Валери и Петко Димитров

Изключение от негативизма на зрителите обаче не прави и открадната рокля от жената на Валери Божинов. Вместо да впечатли феновете си на свое участие в “ Найт Фалйт“, че се е вталил толкова, че може да се намъкне в роклята на бившата на Ники Михайлов, уж феновете му констатираха, че е постъпил много селско, като е отмъкнал роклята на Николета, а и на него му стояла по – скоро като туника, която той е съчетал неуместно с къси панталонки.

Почитателите на фолка не пропуснаха да констатират и че дори и да преглътнат традиционната липса на вкус у Азис и низостта му да преджоби дружката си е можел да облече роклята й поне някъде другаде, а не в заведението на Петко Димитров, където самата тя дефилира с нея преди броени дни.

И приятелството на Ники и Азис започна да дразни!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *