Азис с нова любов

1
Азис

Чалга иконата Азис вече има нова любов. Двамата се разхождат навсякъде заедно и са твърдо решени да живеят заедно, докато смъртта ги раздели. Новото гадже на костинбродския славей е мургав мускулест мъж, който решил да покаже чувствата си към него по много нестандартен начин – като си направи огромна татуировка с надпис““Azis is my life“, (в превод „Азис е моят живот“).

Изненадата за Азис била много голяма – един ден като се прибрал вкъщи намерил новия си благоверен целият увит в найлони. Вцепенил се от страх, тъй като си помислил най-лошото – че той е претърпял катастрофа и цялото му тяло е обгорено. После се оказало, че си е направил татуировка. Това бил най-големият жест от страна на новия любовник на фолкпевеца. Преди няколко месеца даже запознал родителите си с него.

Чалгаджията сподели, че много се срамувал пред родителите на новата си изгора. Треперел като лист.  Дължи това на факта, че е първият мъж в живота на техния син. Отдава голямо значение на това, че го е запознал със семейството си.  Азис срещнал мъжа на живота си по време на почивка в Сен Тропе. Докато си стоял на масата, при него дошъл подарък – бутилка вино, коятп струвала поне 5000 евро. Тогава сервитьорът посочил мъжа, който му я изпраща. Той се обръща да му благодари и времето спира. Историята продължава с разходка с лодка. Запознати твърдят, че това е и причината изпълнителят да запише новата си песен „Сен Тропе“, която се превърна в безспорен хит.

Засега той крие името на любовника си в тайна, споделя само, че се занимава с бизнес с яхти.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Ще дойде и това време, когато Азис ще остарее и ще заяви: „Всичките ми любовни истории, свързани с мъже, бяха лъжа, за да бъда интересен на хората.“ Вервайте ми!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *