Азис с нов мъж до себе си, татуира си името му

1
Азис на участие, на което показа новата си татуировка

Поп-фолк кралят Азис продължава с бурния си начин на живот. След като малко преди Нова година бе засечен с нов мъж до себе си, певецът от ромски произход вече е сменил и него. Това стана ясно след участие на Азис в заведение, на което се видя, че има нова татуировка на ръката, на която пише Velizar.

Слуховете за новия мъж до Васил Боянов, както е истинското име на певеца, се засилват и от публикувани снимки в социалната мрежа Фейсбук. На личната страница на Азис има два обединени албума със заглавия „Най-красивия подарък за Нова година“ и „Най-уникалния подарък за Нова година“. На тях се вижда фотос на мускулест мъж с татуировка на лявата гърда, на която пише Vasko.

Новото гадже на Азис показва татуировката си

Напомпаният възлюбен на Азис обаче е нямал смелост да покаже лицето си и не го е снимал. Феновете на изрусения поп-фолк певец вече тръпнат в очакване да видят кой е новият любовник на кумира им.

Припомняме, че Азис е популярен с манията си по татуировките. Той има няколко по тялото си, но явно успява да принуди и интимните си партньори също да си направят. Предишната връзка на певеца също е свързана с рисунки по тялото. Любовникът му си татуира на гърба Azis is my life, което в превод означава „Азис е моят живот“.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *