Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Азис: Повръща ми се от индийците

Азис изригна срещу манталитета на индийците, повръща върху паркета

Азис

Азис

Кралят на чалгата Азис заплаши съвсем сериозно, че ще полудее и влезе в лудница, ако по телевизията продължават да дават документални филми за Индия. В своя „Фейсбук” профил той изригна срещу обичаите на индийците, определяйки ги като гнусни и мръсни.

„В Индия дори и заможните хора, интелектуалците, се хранят с ръце, не използват никакви прибори. Правят си топче от ориз, а от него тече мазнина! След това лапат храната заедно с мръсните си пръсти. Това не е култура или обичай, това е техния манталитет! Повръща ми се! ”, написа Азис и обясни, че се е погнусил докато гледа документален филм за тази страна.

Азис нахока индийците

Азис нахока индийците

За тези които не знаят ще припомним, че самият Азис е един от най – изисканите представители на родното светско общество. Певецът от години владее модната сцена и дава тон за песен на всички естети, сред които дори видни държавници и политици. Хиляди българи опитват да му подражават във външния вид и поведението, но твърде малко са тези, които успяват.

От друга страна, Азис не е твърде прав да крещи така по хората. Защото това все пак са си техните навици, техните обичаи и на тях така им харесва да си живеят. Още повече, че в някои райони на „модерна” България ситуацията е абсолютно същата, а всеки ден виждаме хора, които търсят храна и ядат направо от обществените контейнери за боклук.

Чуйте последния голям хит на Азис:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *