Азис печели $ 100 000 в САЩ

0
Азис

Азис ще намаже със 100 000 щатски долара от турнето си в САЩ, издадоха сигурни източници. Видният бг чалгар вече е в страната на неограничените възможности, където има уговорени участия в пет заведения. Той замина за Америка в средата на тази седмица, придружаван от приятеля си Велизар.

Според анонимни източници, Васко е договорил скандалните сто хиляди долара хонорар за пет участия, или по 20 бона за концерт. Той ще пее пред бг имигранти в Лас Вегас, Ню Йорк, Сан Франциско и Чикаго.

Самият Азис споделил пред свои приятели по телефона, че се чувства супер при второто си посещение в щатите. Той заявил уверено, че му предстоят само приятни моменти, които с радост ще сподели с приятеля си.

Азис в ММА

Припомняме, че преди дни Васил се скара с колежката Деси Слава, която определи неговите песни като „гадни и отвратителни”, като дори го нарече „долна циганка”. Естествено чалга кралят не й остана длъжен и на свой ред отвори голямата си уста, като заяви пред медиите, че е тотално изкукуригала.

По – късно лидерът обясни, че личното му творчество носело едно основно послание към младите, да правят повече секс. Той не се притеснявал, че по – неуравновесените характери изпадали в истерия по време на неговите изпълнения и дори се радвал от това. Защото това значело, че е успял да се докосне до сърцата и душите им.

„По този начин моята музика прави любов, а не война. Самият аз излъчвам неустоим сексапил и провокирам гражданите да мислят за плътски наслади, забравяйки за всичко друго. Не ги развращавам” – категоричен е Азис.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=j4vAuBxJONs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *