Азис и Преслава ще правят бебета ин витро

0

Поне такава е идеята на концерта, който те ще изнесат тази вечер на Северния плаж в Бургас. Сцената е дълга 21 метра и е построена направо на пясъка, а входът за всички мераклии ще е 20 лева. Парите, събрани от концерта, ще се дарят на бездетни семейства, които искат на опитат оплождане ин витро.

В Бургас упорито се говори, че нито Азис, нито Преслава ще се откажат от хонорара си. Даренията ще се получат от останалата сума от билетите и от околните заведения, които ще работят до зори, а чалга маняците ще пият бира и концентрати на корем и пак ще опикаят плажа и морската градина. Въпреки кризата, поне 2000 младежи са заделили по двайсетачка, за да видят идолите си.

Близки до Преслава казаха, че тя ще се яви полуразголена, както си му е редно на морето, но това съвпада и със стила й. Азис от сутринта капризнечел в елитен бургаски хотел и разигравал персонала. С него имало приятел, който не е Ники Китаеца. В началото певецът поискал гримьорна на плажа, но не могли да му осигурят, така че ще се наложи да пее само с един костюм, или пола, или рокля, или по сутиен, както там прецени да се облече. Той бил отчаян, понеже мъкнел цял гардероб маркови тоалети. С него са гримьорите му и антуражът, с който не се разделя. Ядосани плажуващи в момента гледат как се строи сцената, а те са изтикани да се наредят като сардели извън мястото на културното събитие. Водещ на купона ще е Димитър Рачков. Той пък обещавал на публиката да я спука от смях. Пак няма да спим, охкат хора, които живеят до Морската градина. След като изтраяха крясъците на Спирит, сега се налага да дообогатят културата си. Много от тях са решили да не се обогатяват повече и са се въоръжили с тапи за уши или ще нощуват при роднини от комплексите.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/4mspj1Pc6aw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *