Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Азис и Николета се изплашиха от бънджи, изглеждат кошмарно без грим

Азис1Големите смелчаци, които бяха готови на всичко в шоуто „Къртицата“, клекнаха още при първото изпитание.

То беше скок с бънджи от доста висок мост. В началото можеше да се откаже само един участник и Василка първа вдигна ръка, още преди дамите да са продумали. Категорично отказвам, заяви певецът със съмнителен пол. Това е издевателство над моята личност. Страх ме е от високото. Оказа се, че всички участници са подписали декларации, че ще участват в мисиите, докато само Азис се извъртял и не подписал. Той сключил устна договорка, че ще участва само в тези, които не нарушават човешките му права  деликатната му душевност.Николета К Дори фактът, че с отказа си ще провали целия отбор изобщо не го трогна. Тук всеки трябва да мисли първо за себе си, после за отбора, вирна нос той и видимо се разтрепери при мисълта, че може да се наложи да прави такива гнусни неща.

Николета го последва, като преди това уж смело се запъти към оградата на моста, но бързо се разкандърдиса. Ще участвам в някоя друга мисия, обеща смело тя  и подви опашка. От думите й в рекламите, че е готова на всичко, за да бъде интересна играта, излезе вярно само това, че е готова да попътува малко с автобус до неизвестното, а после да бие отбой. Макар че доста от участниците бяха написали, че се страхуват от височини, продуцентите не се съобразиха с това.  Те ги метнаха в пропастта и дванадесет души все пак се навиха да се хвърлят, начело със 100 кила, когото пък другите играчи недолюбват.

Оказа се и че красотата на Николета и екстравагантния вид на Азис са просто дело на много фон дьо тен, изкуствени мигли, боя и грим. Тъй като бяха изкарани буквално от леглата и нямаха време да се маскират, двамата просто изплашиха зрителите. Азис приличаше на калайджия, в очакване на клиенти на Женския пазар, а Николетка на негова сестра, която продава дървени лъжици. Без грим изглеждаха добре само Жени Калканджиева и малките девойчета, които попълват групата.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Азис и Николета се изплашиха от бънджи, изглеждат кошмарно без грим

 1. Vesela Ilieva Отговор

  29.03.2013 в 14:17

  Здравейте,
  Ще ви предоставя информация, как и по какъв начин можете да печелите допълнителни доходи от интернет без никаква финансова инвестиция. Става въпрос за рекламни, PTC сайтове, които плащат на хора за да гледат реклами в тях, а те съответно да правят печалби от тези, които рекламират. Седейки вкъщи Вие може да печелите пари. Това е един вид надомна работа защото ви позволява да работите от вкъщи пред компютъра и сами да определяте кога и по колко време да отделяте. Разликата обаче е, че парите не са толкова лесни и ще трябва да се потрудите малко преди да успеете да правите един приличен доход. Лично аз в момента тегля всеки месец суми от около 150$ до 200$, но за това се потрудих няколко месеца. 200$ x 1.48( курс на долара спрямо лева) = 296 лева – това е една минимална работна заплата в България.

  Или ще ви го обясня по-разбераемо по следния начин:
  Дадена компания рекламира в такъв PTC сайт и дава по 2 цента на сайта когато някой човек разгледа рекламата. Следователно PTC сайта дава на хората, които са се регистрирали в него и разглеждат реклами по 1 цент. От което рекламодатеря, ПТЦ сайта и Вие сте в изгодна позиция.

  Хубавото при тези сайтове е, че Ви позволяват да каните приятели да се регистрират чрез Ваш индивидуален линк и по този начин Вие да печелите от разгледаните от тях реклами, без те да губят нищо.Ако те не се регистрират чрез ваш линк ще бъдат отдадени под наем на някой си от друга държава, което хич не е приятно за тях самите.Другото хубаво нещо е, че не ви се налага да правите каквато и да е инвестиция, а просто да се регистрирате в PTC сайтове и да разглеждате реклами.
  Преди всичко искам да Ви предупредя, че трябва да сте наистина сериозни и търпеливи за да започнете да печелите добри пари.
  Работила съм с доста сайтове и съм отсяла най-добрите!
  Копирайте линка в браузера. http://www.clixsense.com/?4852529

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *