Азис и Андреа не могат един без друг

0

Ама спокойно! Никой от двамата не е обърнал резбата, особено Василка, или Азия, и изобщо там както се нарича в момента. Те засега не можели един без друг, докато хората харесват дуетите им. Затова побързаха да направят второ парче, докато славата на първото още кънти и не е затихнала.

Вторият им дует се казва „Няма друга“ и както винаги текстът е двусмислен, или поне предизвиква размисъл каква е дълбоката им идея. Макар че силната идейност и послание към слушателите в този жанр няма. Дълбоко затрогнат, Азис вие в песента как ще живее на този свят без дуетната си половинка, която всъщност съвсем скоро откри и преди това спокойно си живееше без нея. Двамата направили песента много бързо, че и клипа към нея. Явно им се отдава да пеят заедно и те вече са напипали пазарна ниша за това. Съвместният проект прилича доста на първия, изпълнен е в ритмичен стил, има много кълчене и чупки, има заряд да стане хит и е заснет специален клип за него.

Андреа веднага се похвали на стената си във Фейсбук и написа „Няма друга, няма и да има“. Ако някой не е започнат с новия творчески дуетен бум и заглавието му, доста има да се чуди каква друга няма и няма да има. Певицата не се стърпя и пусна линк към парчето, макар че вече е предупредена, че ще плати пет бона глоба, че е пуснала в интернет песен, която не е била пусната официално от студиото „Пайнер“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/QlYKMzEfFjI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *