Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Азис държи Венета Райкова с компромат?

Венета Райкова търпи волностите на Азис по принуда

Венета Райкова и Азис

Приятелството на Венета Райкова и Азис е фалш

Светският живот у нас бе пометен от разрушаването на мита за сърдечното приятелство между Венета Райкова и Азис. Според хора от хайлайфа двамата не могат да се дишат, но певецът държи здраво бъбривата водеща с горещ компромат от младите ѝ години.

Говори се, че в началото на своята звездна кариера, Венета Райкова се обърнала за помощ към Азис. Преливаща от амбиции за бърз успех и мигновена слава, тя допуснала кардиналната грешка да се снима във видеоклип към негова песен. Снимките и монтажът приключили, но видеото така и не видяло бял свят заради слабите си качества.

Венета Райкова без Азис

Венета Райкова без Азис

Не след дълго Азис споделил пред Венета Райкова, че държи страхотен компромат срещу нея и с това я наплашил жестоко. Помислила си, че по някакъв начин костинбродският славей може да се е докопал до любителски сцени с нейно участие, които направила със старо гадже по времето на своята неопитна младост. Азо разбира се обяснил за какво става въпрос, но това не намалило вълнението на подозрителната Венета.

Дали това е истина или не ние не знаем, но от този момент нататък между Венета Райкова и Азис никога не е прехвръкнала дори искра на неразбирателство. Двете хубавици се водят за първи дружки, въпреки че досега не е известен нито един случай в света на приятелство между жени.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *