Азис: Аз съм само една много лоша жена!

0
Азис - Азия Ротшилд

Азия Ротшилд е една много лоша жена, която може да влезе само в ролята на отрицателния герой. Това призна най – популярната чалга певица Азис и допълни, че въпросната Азия е плод на натрупания му дългогодишен опит, претворен в това неповторимо същество.

„Аз, като един същински дърводелец, одялках излишните неща и натворих това последно съвършенство, защото Азияе точно това. Тя е секси, черногледа, тъмна и висока – мома за чудо и приказ. Като я погледнеш, отначало виждаш само една много лоша жена” – призна Азис.

Азис

Той разкрива, че без провокация трудно ще успееш в шоубизнеса. Категоричен е, че от Васко (неговото истинско име) се интересуват само родителите му и тв водещата Гала. Дори и родната му дъщеря обожавала Азис и рядко го наричала татко Васил.

Ромският славей казва още, че в момента е модерен образът на еманципираната и независима жена. Неговите задълбочени наблюдения показвали, че сега феминистките по света и у нас са повече откогато и да било. Като цяло, дошло времето на лошите момичета, а той в образа на Азия бил точно това.

„Тя е независима и сама решава какво да прави. В никакъв случай не можеш да й кажеш глезла и не дава на никой да й върши работата. Този образ ми дава огромна сила. Най – важното обаче е, че Азия не се продава като останалите момичета” – разказва Азис.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=QlYKMzEfFjI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *