Азис арестуван от турските ченгета в Бурса!

1
Азис

Истерията от турнето на поп – фолк идола Азис в Турция, без малко да го вкара в ареста. Това издадоха живеещи там българи и допълниха, че феновете буквално полудявали само като видят кръшния изпълнител.

Особено тежко станало положението в Бурса, където местната полиция се вдигнала на крак, за да варди Азо от прииждащите на тълпи фенове. Наетите бодигардове от местна фирма така и не успели да се справят със стотиците почитатели и организаторите на концерта били принудени да се обърнат към официалните власти.

Самият Азис се чувствал там тотално в свои води и надминавал самия себе си по време на концерт – спектаклите. Това естествено се отразявало и на публиката, като ги карало да откачат тотално и да изпадат в истерия. Положението станало напечено, когато няколко десетки фена атакували колата на певеца, докато чакала да светне зеленото на светофара. Това предизвикало страхотно задръстване, защото гардовете веднага нарипали, за да вардят звездата.

В крайна сметка на мястото пристигнали ченгета, които първоначално поискали да закарат Азис в полицията, докато ситуацията по улиците се успокои. Същото се случило и на следващия ден, когато Васил тръгнал да се поразходи из улиците. Веднага бил разпознат от феновете и настанало страшно меле. Прибрал се в София целият насинен, но все пак доволен от успешното представяне.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=UA1TP1TOIUg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *