Авторът на Радка Пиратка загуби втора дъщеря

0

Дъщерята на Тошко Тодоров се хвърли от петия етаж

Тошко Тодоров
Тошко Тодоров

От пет месеца насам, авторът на култовата „Радка Пиратка” Тошко Тодоров е потънал в дълбок траур. За втори път в живота си губи дете, след като през ноември миналата година дъщеря му се самоубива. Отчаяна от живота и изпаднала в тежка депресия, скача от петия етаж на блок в квартал „Триъгълника ” във Велико Търново.

Красивата Даниела е досущ като баща си, има сериозен приятел с когото са влюбени. Във фаталния ден тя е в неговия дом. Момчето тръгва за лекции, а няколко минути след това младата жена скача от високо и умира на място. Малко преди да направи това, тя и още няколко нейни колеги са съкратени от работа. Приятелите ѝ са категорични, че безработицата и заплахата от бедност са я довели до тежка депресия, завършила трагично.

Тошко Тодоров
Тошко Тодоров

Смъртта на детето му разтърсва Тошко, а това е вторият подобен случай в неговия живот. Преди двадесет години, от загадъчна болест почива двумесечната му дъщеря, а лекарите са безсилни. Той изпада в силна депресия и се пропива. Въпреки всичко преодолява болката и оцелява. Неочакваната смърт на Даниела е пореден удар върху него, а от няколко месеца насам той живее самотно и вглъбено в себе си.

Трагедиите на Тошко Тодоров обаче не са достатъчни, за да сломят духа му. Сега търси утеха в музиката и продължава борбата за живот. Подготвя нов албум, в който ще има както стари песни, така и нови балади.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=O-TfzGWnjhI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *