Авери на Трактора се заканват да ликвидират Цветанов!

0

mvrТрима арестанти заподозрение за участие в „Октопод”-а се заканват от килията си да ликвидират Цветан Цветанов! Солени попръжни се сипели по адрес на МВР шефа и Бойко Борисов ежедневно. Братя Дамбовци и Николай Велков, които делят обща килия са били подслушвани още от самото начало на престоя им в ареста.

Пазарджишкия бизнесмен Николай Велков заявил, че щом го освободят, ще се разправи с „ това лайно Цветанов” . Дамбовците пък го подкрепили като му казали, че познават „едни момчета”, които могат да свършат работата. Освен цинизмите по адрес на вътрешния министър, които общо взето са всяка пета дума на арестантите, се споменава и името на oktopod1съдия. Велков споделил със съкилийниците си, че магистратът му бил задължен, защото се издигнал благодарение на контактите на пазарджиклията.

Николай Велков, освен с участието си в няколко фирми, се занимавал и с лихварство. Според обвинението, силоваците на Трактора посещавали длъжниците и ги притискали да си върнат заемите. Велков дебютира в публичното пространство преди 12 години, когато бе разбита лаборатория за производство на наркотици, свързвана с негова фирма.

Ако пуснат всички „октоподи”, със сигурност ще се скарат кой да очисти Цветанов. Вчера Алексей Петров също публично се изказа остро против вътрешния министър като го обвини в интриганство.

След всички антимафиотстки операции, Цветан Цветанов се движи със засилена охрана. Това обаче не попречи на 3 март пияни младежи да „засекат” на пътя колата му, ескортирана от автомобили на НСО.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *