Аверът на Алексей митничаря Румен Цайса се спотайва в Гърция

2

caisaСкандално известният митничар Румен Божинов – Цайса се скатава от няколко месеца в Гърция. След ареста на авера му Алексей Петров, Цайса се изплашил и побързал да замине извън България. И с право се притеснява.

Бившият заместник шеф на агенция „Митници” само за една година на този пост- от 2008 до 2009- успя доволно да си напълни гушата, след което без много шум се оттегли. Цайса за кратко време успя да подчини всички началници на митнически пунктове, тъй като се знае, че е човек на БСП и ДАНС. Цайса успя да овладее контрабандата на цигари и котайски стоки. Той е и човека, който повери стоката, минаваща през пристанище Варна, в ръцете на изпечения мошенник Даниел Славов- Дидо Дънката.

Тандема Трактора- Цайса успява да се наложи за кратко време в контрабандният бизнес и много от големите caisa1ъндърграунд играчи просто „увяхват”. Алексей пази Цайса от поста си в ДАНС, а тях двамата заедно ги пази управляващата БСП. Разбира се, не безплатно. Една част от печалбата отива директно в касата на „червените”. Друга- захранва партийният проект на Алексей Петров „Ред, законност и справедливост”.

В южната ни съседка Цайса притежава тузарска вила. Говори се, че митничарят от нищо не се лишава- троши пари като за световно. Безгрижието му обаче едва ли ще трае още дълго време. В най-скоро време ще бъде издадена европейска заповед за залавянето му. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *