Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

АТЕРОСКЛЕРОЗА- БИЧЪТ НА СЪВРЕМИЕТО!

42-18622064Знаете ли, че атеросклерозата е в ТОП-3 на най-смъртоносните болести на планетата. Настъплението й в развитите държави през последните 20 години пък може да се сравни с епидемия. Всяка година от сърдечно-съдови заболявания по света умират над 15 милиона души, при това повечето от тях – под 65-годишна възраст. Винаги се е смятало, че атеросклерозата поразява основно възрастните хора, че тя е неизменен спътник на старостта. Но в последно време инфарктът и инсултът значително са се „подмладили“. За това съдейства начина на живот, който водим. Храната, която употребяваме, е богата на животински мазнини, постоянно преяждаме, движим се по-малко и трупаме наднормено тегло. Всичко това води до повишаване на артериалното налягане и нивото на холестерол в кръвта, което неизбежно увеличава риска от поразяване на коронарните и мозъчните артерии от атеросклероза. Практически всеки човек над 40-годишна възраст, когато се обърне към лекар, получава диагноза хипертония или атеросклероза. А колко са тези, които дори не подозират, че носят тези заболявания?

Всеки човек носи в кръвоносните си съдове атеросклерозата, но малко от нас го подозират. Нужно ли е да се стига до запушване и стесняване на артериите, причиняващо инсулт и инфаркт, за да вземем мерки?!

Най-честите причинители на атеросклерозата са:42-18085132

– Високото съдържание на вреден холестерол в кръвта.
– Високото ниво на кръвната захар.
– Активното и пасивното тютюнопушене.
– Автоимунните заболявания(причинени от имунната система на самия организъм).
– Вирусите и бактериалните инфекции(хронични възпаления на венците, белите дробове и др.)
– Обездвижването и заседналия начин на живот.

Ако вече страдате от артериално заболяване, имайте предвид, че никога не е прекалено късно да вземете мерки и да подобрите състоянието на артериите си. Промени в начина на живот и подходящо природолечение могат не само да подобрят, но и да излекуват увредените артерии.

ПОБЕДЕТЕ АТЕРОСКЛЕРОЗАТА С „ЕПСИЛОН-85”!!!

По мнение на специалистите най-доброто средство за борба с атеросклерозата е „Епсилон-85”.

„Епсилон-85”:
– Изчиства кръвоносните съдове от атеросклеротичната плака
– Разрушава холестеролната плака
– Намалява напрежението в стените на артериите
– Прави кръвоносните съдове по-еластични
– Реално удължава човешкия живот с от 3 до 5 години

СЪДЪРЖАНИЕ:

„Епсилон-85” е продукт, създаден изцяло на природна основа. Съдържа: лен, соя, сусам, чесън, анасон, куркума, алантоин, хиаларонова киселина, никотинова киселина, холин, инозитол, фолиева киселина, витамин В-6, витамин В-12, витамин С, сладник, ванилия, черен пипер, танин, кумарин, папаин, пролин специфична протеаза.

КОЛИЧЕСТВО: Продукта „Епсион- 85” е 250 мл. и от средата на септември ще се предлага на изключителната цена от 46 лв. за опаковка. Една опаковка „Epsilon-85” стига за около 3-4 месеца обикновена превенция и за 2 месеца- при интензивна превенция.

НАЧИН НА УПОТРЕБА: 1 мл. екстракт се разтваря в минимум 200 мл. вода и се изпива. Процедурата се повтаря от 2 до 5 пъти дневно.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ: При употреба на продукта като страничен ефект се забелязва намаляване на телесното тегло. Което обаче се тълкува и като положителен резултат, защото един от основните причинители на атеросклерозата е наднорменото тегло.

СЪХРАНЕНИЕ: Съхранява се на тъмно, хладно и недостъпно за деца място!

ЦЕЛ НА ПРОДУКТА: Главната задача на „Epsilon-85” е превантивна. Според създателите на продукта, редовната му употреба води дори до чудодейни резултати- реално удължаване на човешкия живот. „Епсилон 85” има за цел не само да понижи определени рискови маркери като холестерол, триглицериди, хомоцистеин и др. При него за пръв път е разгадан целия механизъм на атеросклерозата и се дава възможност за универсално въздействие върху всички нейни причинители. Употребата на „Епсилон-85” води до понижаване на смъртността от сърдечно-съдови заболявания.

ЗАБЕЛЕЖКА: След прекаран инсулт или инфаркт употребата му да се извършва само след консултация с лекар.

От края на септември с уникалния продукт „Епсилон-85” ще можете да се снабдите и чрез поръчка на този сайт. Чрез поръчката през Skandalno.net ще си доставите продукта на преференциална цена. Очаквайте!

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *