Атентатът на летище „Сарафово” е договорен в България!? Сензационно разкритие в романа „Кървава власт”!

0

o_134263020517169_85XJpW_image_118400_600x402Нов акцент от художественото разследване, наречено вулгарен роман „Кървава власт”, на новия Христо Калчев в съвременната българска белетристика Веселин Стаменов, е на път да даде ново отражение на отзвука от  кървавия терористичен атентат, станал на летище „Сарафово” край Бургас преди малко повече от година.

От страниците на ударното четиво разбираме за тайна договорка между един от сивите кардинали на прехода в България – Иван Милетиев – Козела и човек от еврейските тайни служби, описана в неповторим диалог от автора, която има за цел да сплоти и обедини общата imag666666esполитика на двете страни. С атентата, случил се на летище „Сарафово” – България поведе хорото за обявяване на групираната Хисбула като терористична за цяла Европа. Колко ще ни струва това на нас като нация? Стаменов дава своя отговор и повярвайте, той не е по-малко страшен от тези, които дават водещите и не зависими анализатори. Не можем да забравим заканите на емисарите на Ал Кайда преди години, „че България ще бъде потопена в кръв”.

До колко всичко това е реалност и истина? До колко книгата „Кървава власт” е художествена измислица?

Днес имате своя шанс да намерите сами отговора. ТУК

Поръчайте скандалната книга „Кървава власт” тук и сега и ще вземете моментално още една книга-подарък от библиотека „Ъндърграунд – скандални четива”. Станете фактор в собствения си живот… като прогледнете! 

http://youtu.be/gSV31Y4DLm4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *