Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Атанас Панайотов – Краставицата: Заради секс с Катето Евро едва не убих човек

Атанас панайотов - Краставицата

Атанас панайотов – Краставицата

Тарикатът и бандит и писател Атанас Панайотов – Наско Краставицата разказва за живота си, по време на който е срещнал много известни и скандални личности. Той самият има не едно и две провинения. Изключван е от училище неколкократно. Крал буркани от мазетата на хората, бил беглец и т.н.
Когато бил около 16-годишен, се случило да е на бригада в консервния комбинат в Ловеч заедно с Катето Евро. Преди това вече се били натискали и опипвали по пейките, но нищо повече. Тарикатът си спомня с умиление за това време. Актрисата още тогава си била с буен характер, но и много красива. Панайотов не могъл да й устои и скроил план как

Малко от творчеството на Панайотов...

Малко от творчеството на Панайотов…

да я вкара в леглото. Купил алкохол и безалкохолно, но комсомолският отговорник на бригадата го сгащил и му казал да се връща. Тарикатът хвърлил три от бутилките, но с четвъртата ударил досадника по главата и му срязал лицето. Оказало се, че отговорника бил син на известен полковник и Панайотов трябвало да избяга, за да не бъде сурово наказан.
След смяна на няколко училища, накрая мошеникът завършил с отличен успех. В казармата имало много бачкане,

... и малко от творчеството на Катето Евро

… и малко от творчеството на Катето Евро

но майка му открила връзки и го уредили за писар.
По време на работата си като писар и в по-нататъшния си живот срещнал много мошеници и представители на подземния свят, един от които е Райчо Гоцев, който според думите на Панайотов бил с повече власт и от Карамански, и от Златистия. Такива са спомените на един софийски тарикат, който като дете бил влюбен в Катето Евро.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *