Атанас Месечков завлече Стелла с куфар пари

0

Танцьорът отрича истината, завоалира с неверни твърдения

Месечков и Стелла

В началото на месеца избухна поредният скандал около про денсъра Атанас Месечков. Тогава хора разкриха, че е завлякъл партньорката си от „Денсинг старс” Стелла Ангелова с кръглата сума от 15 000 американски долара, които тя му дала на сляпо доверие.

Безчинствата на Месечков обаче не свършили дотук. По време на престоя им в САЩ, където ходиха след края на шоуто, той се оставил изцяло на нейна издръжка. И не само изисквал от Стелла да му плаща сметките в хотела и ресторанта, но и се тръшкал като малко дете, за да му купува разни дребни неща, когато са на разходка.

Запитан от журналисти каква е истината, Атанас Месечков даде доста неясен отговор, от който никой нищо не можа да разбере. Първо той каза, че въобще не е вземал пари от Ангелова, после, че ги бил върнал, а накрая – сумата била само 1 500 долара, а не десет пъти повече. Освен това не били ходили и в Америка, тъй като му отказали виза.

„Не съм вземал пари от Стелла. А и да съм взел, вече съм й ги върнал. Освен това са само 1 500 долара, откъде ще ми извади тя 15? Та той хонорарът й в шоуто беше много по – малък”, са твърденията на Атанас.

http://www.youtube.com/watch?v=kI5OUL1Md24

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *