Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

„Атака“ пред разпад! Парламентарната група се сви до санитарния минимум

Пореден удар за Волен Сидеров. Още четирима депутати напуснаха парламентарната група на „Атака”. Така, Сидеров остава само с десет души, което е санитарният минимум за съществуването на група в парламента.

Отцепниците Огнян Тетимов, Димитър Карбов, Петър Хлебаров и Борислав Стоянов тази сутрин са депозирали молбите си за напускане на ПГ „Атака” . Моментът е изключително решаващ както за партията, така и за лидера й Волен Сидеров. Ако още един депутат напусне парламентарната група на националистите, „Атака” ще станат втората партия, след РЗС, които остават без представителство в Народното събрание.

Поредното масово напускане на народни представители от „Атака” беше предсказано от политическите наблюдатели,Павел Шопов е най- верния човек на Волен както и имената на отцепниците. Бивши атакисти дори прогнозират, че партията ще изчезне съвсем скоро от политическия живот на страната. Като основен виновник за тежкото положение обвиняват Волен Сидеров. Лидерът на „Атака” принудил депутатите да подпишат договори, които ги направили попечители на изтеглени кредити.

Някои от ренегатите от „Атака” вече заявиха публично, че ще подкрепят ГЕРБ. Валентин Николов, Калина Крумова, Кирил Гумнеров, Цвета Георгиева, Стоян Иванов и Огнян Пейчев се заклеха във вярност към управляващата партия.

Днес е и най- важният момент за Волен Сидеров. На националния сбор на „Атака” ще се реши дали ще продължи да бъде лидер на партията. Конгресът започна със сигнал за бомба в сградата, където ще се провежда. Едва ли сборът ще бъде отменен, но със сигурност ще се забави. Дали препъни камъкът ще донесе успех или провал на Волен Сидеров, предстои да разберем.

Волен Сидеров е най- големият скандалджия в парламента. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *