Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Астролози: Извънземни предизвикват протестите в България!

Извънземни управляват протестите, безредиците ще продължат до 2015 г.

извънземни

извънземни управляват протестите

Астролози от България и други страни заявиха категорично, че извънземни и неподходящо съдбовно подреждане на планетите от Слънчевата система предизвикват протестите у нас. Според вещото мнение на специалистите, иностранците използват невероятните си умения да влияят от разстояние на човешката психика и провеждат следствен експеримент в собствен интерес.

Според една от хипотезите за Сътворението, човешката раса и въобще животът на планетата Земя, са създадени от извънземни, припомнят хора от бранша. Всички войни, конфликти, любови и омрази протичат под тяхно ръководство, а науката все още е безсилна да противодейства.

протести бой

Сигурно извънземните карат ченгетата да бият народа?

„На практика няма начин да се попречи на тези извънземни. Все още не сме в състояние да създадем толкова силно биомагнитно поле, което да блокира изпращаните от тях електрически вълни. Енергията е в основата на всичко, тя контролира съзнанието ни без да усещаме и ни прави подчинени на нечия друга воля. Хаосът у нас цари именно заради желанието на космическия интелект да провежда някакъв собствен експеримент. Според нас протестите тук ще продължат до лятото на 2015 година”, категоричен е астрологът Бисер Радионов от Пловдив.

Що се касае до съдбоносното подреждане на планетите експертите обясняват, че от средата на 2012 Уран и Нептун са в неизгодна за Земята позиция. Допускат, че базата на извънземните се намира именно на някоя от тези две планети, но това също няма как да бъде доказано.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *