Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Астрологът Павел Глоба пророкува: Третата световна война тръгва от Иран през 2014-а!

Известният руски астролог Павел Глоба направи сензационни предсказания за идващата 2014 г. По думите му 12-те й месеца ще бъдат изпълнени с редица природни катаклизми, самолетни катастрофи, нередности в изкуствените спътници, изстреляни от Земята, аварии в АЕЦ, изригването на вулкани и изключителна смъртност на човешкото население. Причината – Уран се намира в зодиакалния знак Овен, което провокира десетки конфликти с неочакван край и избухването на продължителна война в страни от Изтока.

Преминаването на планетата Уран през знака на Овен ще отключи невиждана агресия

Преминаването на планетата Уран през знака на Овен ще отключи невиждана агресия

Приятелят на звездите вижда „огън и жупел“ над Иран. Конфликтът щял да настъпи след серия терористични актове, предизвикани на територията й от чужда страна през пролетта на 2014 г, часове след приключването на Олимпиадата в Сочи. Почти всички страни от Близкия и Средния Изток щели да бъдат засегнати. А най-потърпевши да се окажат Сирия и Йемен. Астрологът очаква терористични актове, камикадзета и невинна кръв в почти всички държави по света.

Кризата в световната икономика ще се засили, няма да бъде разрешена и през идната година, защото има политици, които добре печелят от нея за сметка на обикновените хора. Кръв ще се лее, ще има хиляди убити. 2014 г. се характеризира с изключителна нестабилност. Уран в Овен вещае агресивност дори сред хората. Ще са изнервени не само тези с лабилна психика, но и здрави и прави граждани. Повечето няма да имат дори обяснение за своята нервност. Още в първите 3 месеца на годината ще стане ясно, че ще има невероятен финансов колапс, който ще се отрази дори на стабилна държава като САЩ. Икономическият трус ще се усети в цяла Европа и Азия, както и в африканските страни. С него ще дойде и природен. В много държави ще бъде обявено бедствено положение. Питейната водата ще стане по-скъпа от златото, защото почти няма да се намира. Храната ще липсва, защото няма да има заводи, в които да се произвежда. Ниви ще пустеят, защото ще бъдат осеяни с бомби. С една дума – чака ни глад Глад, който ще доведе до висока смъртност, защото не всички ще го понесат.

Астрологът Павел Глоба В района на Екватора ще плъзнат зарази и кожни болести, за които се смяташе, че отдавна не съществуват.

Русия ще бъде една от първите държави, които ще стъпят здраво на краката си. Това ще стане благодарение на природните ресурси, които таи в недрата си. Смело твърдя, че през втората половина на 2014 година ще бъде лидер в световната политика и доста чужди държавници ще търсят съдействието и подкрепата й. САЩ и Китай ще останат зад нея“, прогнозира Глоба.

Той е категоричен, че от Русия ще зависят доста неща в глобален план. Руснаците също имали проблеми и агресията, продиктувана от Уран в Овен, нямало да подмине и тях. Но цялата руска негативност щяла да се разсее над Украйна.

Звездоброецът предвижда въоръжен конфликт в страната и опасност от разделянето на полуостров Крим. Щели да се обособят две самостоятелни република. Една от тях щяла да се отцепи от опеката на Киев и да се присъедини към Руската федерация, а другата да се превърне в новата Чечня.

Светът ще бъде изправен на прага на ядрена война, провокирана между държави от Азия и Близкия Изток. Ще се стигне до използването на оръжие за масово поражение.

„И така както се разрастват военните конфликти, ще се засилват и природните бедствия. Разрушенията ще бъдат огромни, с много човешки жертви. Гигантско цунами ще помете част от крайбрежието на Индия и Австралия. Китай, Япония и полуостров Сахалин ще бъдат подложени на жестоки земетресения.

Големи поражения ще настанат от внезапните промени в климата. Първо ще има необикновена суша а след това ще ни връхлети потоп, предизвикан от рязкото покачване на нивото на световния океан. Част от териториите на Италия и Великобритания могат да бъдат погълнати от морските вълни.

Стихиите ще бушуват и в Северна Америка, която ще бъде „ударена“ от разрушително торнадо. Ще пострада Маями. Тайфуните няма да подминат и Канада“, вещае Глоба.

В средата на годината китайски учени щели да направят невероятно откритие, свързано с ДНК на човека.

Руско-китайски космически екипаж от своя страна щял да се натъкне на революционна сензация, която да хвърли яснота върху принципите на създаването на Вселената. Новите научни данни щели да променят доста от представите на хората за природата, сътворението и мисията на човеците.

В същото време в Русия щели да се усещат революционни настроения, подклаждани от различните олигархични кръгове. Това обаче не вещаело упадък за славянския народ.

Предизвикателство е насочено към Америка, която тепърва ще види как се съгражда икономика, която вече се е сринала на пепел. 2014-а ще бъде трудна година, която ще вземе доста жертви, ще има сълзи и много кръв. Добрата новина е, че ще преминем на едно по-друго духовно ниво на развитие, ще загърбим материалното, защото пред нас ще се отворят нови хоризонти. Ще почне да се говори за изграждането на ново общество, което да носи името Идеално.

Нищо на този свят не е вечно. В годината на Коня, каквато е 2014-а, ще има неочаквани обрати. Доларът ще почне да се срива, а през 2015 г. може да не е сред водещите световни валути. Стойностите на нефтът ще се понижат, което ще се отрази зле на държавите. През лятото на идната година ни очакват самолетни катастрофи, зимата ще започне с жестоко цунами и земетресения.

През 2014 г. учените за първи път ще признаят и поднесат на света лекарство, което ще лекува рак. Употребата му ще бъде наложителна. Ще се приема като аналгина. Така че идват трудни дни. Украйна и Европейският съюз могат да прекратят съществуването си“, важно пророкува топ астрологът, според който икономическата криза ще продължи до 2020 година. Чак след това световната икономика ще дръпне рязко нагоре за период от 12-13 години.

 

Печално бъдеще за Европейския съюз

Безпощадните анализи на Павел Глоба не подминават и страните, членки на, Европейския съюз. Той е категоричен, че еврозоната ще претърпи голям крах, а след разпадането ще бъдат образувани два нови европейски съюза. В първия, наречен Северно-европейски, в който щели да влязат страни от Прибалтика и Скандинавия. Във втория – Южноевропейски, щели да влязат франция, Италия и Испания. Имало вероятност ЕС да продължи да съществува предимно на хартия.

Балканските народи, включително и България, щели да бъдат изправени пред труден избор. Големият брат – Америка, нямало да се окаже щедър към България, независимо от обещанията на президента Обама.

„Барак Обама е последният президент на Щатите, който ще сложи началото на края. Такава е неговата съдба. Много родни пророци са наясно, че той не ще може да спаси страната от кризата, че ще повлече крак в много държави. Не случайно в окултните писания го наричат черния човек и не случайно той не казва истинската си дата на раждане, часа на появяването му на бял свят.

Муамар Кадафи също имаше няколко рождени дати, но не завърши добре. Световни валути ще станат еврото и юанът“, обобщава астрологът.

Той предвижда и разпад на НАТО до края на 2017 г.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *