Астролог: Бойко Борисов ще изгори бързо, ако не се лекува

2

Апостол АпостоловБойко Борисов ще пренасочи вниманието си бавно и постепенно от политиката към едрия. Вече дочух, че той подготвя един от  своите  заместници в партията за нов партиен лидер, каза астрологът Апостол Апостолов. Аз го предсказах това преди година – казах, че ще се оттегли от политиката, похвали се контактуващият със звездите.

Според него Борисов вече е в графата  на хронично болните, но не го осъзнава. Ако не лекува хипертонията си правилно и не спре да я предизвиква, има опасност от смърт, предупреди Апостолов. Най-малкото можел да го разтърси сериозен инфаркт, ако продължава да насилва организма си и нервите си. Според него за здравето на Боршиов влияят две  от най-разрушителните планети – Уран, която е  планетата на внезапната метаморфоза и Плутон, който е агресивен, а двете задено според хороскопа му  се намират във взаиморазрушителна връзка.

Това били  бавни планети  и точно  затова са  доста съдбоносни. Не само за вождът на ГЕРБ, но и за много хора от неговата зодия. Хората пощръклявали, започвали да правят неразумни и глупави неща, опитвали се да надскочат себе си, което в крайна сметка се оказвало пагубно за тях. За пощръкляването той даде като пример протестите в цял свят. Тълпата ставала неуправляема и агресивна.

Астрологът  прогнозира нарастващи протести по земята през 2014 година.  Разбрах, че протестиращите се канят да минават към радикални мерки. Според него радикалните мерки са в главите на шепа хора, които обаче могат да повлекат със себе си и невинни и доверчиви последователи. Той предложи да бъдат поканени инициаторите на протестите в телевизионно студио и да бъдат попитани какви са тези радикални мерки. Ще видите, че няма да знаят какво да ви отговорят. Защото няма как да тръгнат с калашници, танкове и друга техника. Остава им само  коктейл „Молотов“ ли“, пошегува се  Апостолов.

През следващата година  се очакват големи трансформации, промени и насилие. Със сигурност ще има и смяна на министри“, заяви астрологът. Но смяна на провителството няма да има и то ще изкара целия си мандат, категоричен е той.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/qmJHAd8z6F8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. година на прасето и всички прасета от кочината герб ще бъдат изклани

  2. Най-точната диагноза за нашия „велик ръководител“ е клептомания, но не на дребно – парфюмчета, както бившата ни посланичка в САЩ, а цели къщи, острови и т.н.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *