Асен Гаргов призна: Лили Иванова не искаше да има деца!

1

Примата предпочела да заложи на кариерата

Асен Гаргов и Лили Иванова
Асен Гаргов и Лили Иванова

Бившият дуетен партньор на Лили Иванова – Асен Гаргов призна, че с нея навремето действително са имали гореща сексуална връзка. Отношенията им приключили, когато той поискал от нея да му роди дете, но тя категорично отказва заради кариерното си развитие.

„Исках да имам собствено дете. Впоследствие така или иначе срещнах една прекрасна жена, която ми роди разкошен син. Това бе причината да се разделим с Лили Иванова. След като прекратихме ѝ предложих да си останем партньори в работата, но тя ме отряза и не се съгласи. Аз обаче винаги съм се чувствал пълноценен като мъж и да осиновявам дете за мен не бе добра идея. Нека да си осиновяват хората, които по една или друга причина не могат да имат собствени. Аз исках да имам моя си кръв” – спомни си Асен Гаргов.

Лили Иванова
Лили Иванова

Певецът допълни, че не се чувства виновен за раздялата с Лили Иванова. Единствено донякъде съжалява, че провалът в интимните им отношения е повлиял на тяхната съвместна работа, което до известна степен е непрофесионално.

”С нея не бяхме точно гаджета. Имахме връзка, но тя бе изцяло отдадена на работата си и досега си остана работохолик. От съвместния ни период имам само хубави спомени, защото общуването с нея ме изгради като професионалист. Част от моята лична популярност се дължи именно на нея и никога не съм отричал това. Единственото лошо нещо от раздялата ни е, че тя забрани да използвам гласа ѝ в много от знаковите ни песни, които хората обожаваха” – споделя Гаргов.

Виж видео с Асен Гаргов и Лили Иванова:

http://www.youtube.com/watch?v=zh487wp-Os8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. И тук истината е друга. Гаргата си остава гарга. Лили я уважавам, но да си правиш пи ар е смешно. Гарга, сигурно знаеш истината, поне мълчи. Лили също е искала да стане майка, но…

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *