Асен Блатечки влиза в бизнеса с имоти

0
Асен Блатечки

Ще реставрира стари къщи с цел продажба

Секс символът Асен Блатечки е решил да се прекварифицира на бизнесмен, издадоха негови приятели. Преди дни той споделил пред тях, че възнамерява да захване търговия с уникални селски имоти, които да купува, реставрира и след това да продава.

Идеята за новата далавера се зародила у него, докато правели снимки за новия му филм „Съдилището” край село Горно Луково в Родопите. Той останал очарован от природата и въобще от обстановката в малкото, почти обезлюдено селище. Първоначално решил на всяка цена да си купи вила в някое такова място, но след като първоначалната еуфория преминала размислил, че това всъщност може да е и много доходоносен бизнес.

Асен Блатечки очарован от планината

„Толкова тъпунгери направиха милиони от подобни сделки, ние да не сме прости? Нямаш си дори и бегла представа за какво става въпрос – природа, красота и спокойствие. Софиянци ще се избият да купуват, ако им предложиш на добра цена. Там няма кражби, няма убийства – само няколко възрастни хора, които кротко си пасат козичките” – споделил актьорът пред свой приятел бизнесмен, към когото се обърнал за финансова помощ.

Аверите на Асен Блатечки обаче започнали да го разубеждават, защото за по – опитните от тях е повече от ясно, че бизнесът у нас в последно време е почти мъртъв и всяко начинание е повече от рисковано. Според тях само щял да затвори десетки хиляди левове и после с години да не може да си върне капиталовложенията.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=dcfOMxE0LkY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *