Асен Блатечки в любовна афера с Диляна Попова!

3
Уж невинната закачка между Блатечки и Попова прерасна в интимна връзка

Асен Блатечки върти любов с екранната си партньорка Диляна Попова! Въпреки че актьорът е сериозно обвързан от 12 години и има дъщеря от официалната си половинка Катерина, не успял да устои на сексапила на манекенката. Прелюбодейците се срещат тайно от няколко месеца.

Истината за любовната афера между двете звезди от „Стъклен дом“ е разкрита от списание „Блясък“. Диляна Попова разказа наскоро, че вече не е сама, но отказа да признае кой е новият мъж в живота й.

Изневярата на Асен Блатечки с манекенката изуми колегите му от арт средите. Освен с таланта и сексапила си, акторът беше известен и с отдадеността си на семейството. През последните 12 години, откакто е с колежката си Катерина,

Блатечки заряза семейството си заради манекенката

никога не се беше чувало за изневери на Блатечки. Въпреки че е един от най – желаните мъже в страната, актьорът никога не се е изкушавал да кривне от правия път с друга жена.

Диляна Попова беше спрягана за новата тръпка на друг свой колега от „Стъклен дом“ – Калин Врачански. Оказа се обаче, че двамата просто са добри приятели. Манекенката от Гулянци дълго време не успя да намери заместник в сърцето си на голямата си любов – Дичо от Д-2. Рок певецът и красавицата бяха сериозно обвързани повече от 5 години. Изненадващо за всички обаче, Дичо заряза сексапилната Диляна. След него, Попова се хвана с наркобоса Христофорос Аманатидис – Таки. Макар и връзката й с родния гангстер да не издържа дълго време, и досега Диляна Попова шофира джипа, който подземният бос й подари.

Наскоро Асен Блатечки навърши 41 години. ВИЖ ВИДЕОТО:
 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *