Асен Блатечки става италиански мафиот

1
Асен Блатечки
Асен Блатечки с роля в италиански сериал

Лошото момче на българското кино – Асен Блатечки,  ще участва в нов сериал. Този път звездата няма да играе в нашенска продукция, а ще бъде италиански мафиот.

Секссимволът загърби ангажиментите  в родината и побърза да се изяви в типична за него роля. След добрите си изяви в „Стъклен дом„, актьорът влизаше в  плановете на Димитър Митовски и Димитръ Гочев, за нов сериал, но примамен от италианската афера, Асен е отказал. Самият той потвърди, че ще бъде главен мафиот, но не пожела да разкрие повече. Новият крими сериал е започнал снимки в София, но повечето серии ще бъдат заснети по римските улици.

Асен Блатечки подготвя две театрални постановки, като ще се изяви като актьор и режисьор. Натоварената лятна програма ще лиши кинозвездата от карането на любимия му сърф, а дори може и да пропусне морето като цяло. Новият италиански сериал, ще носи името „Целуни ръката“ и ще бъде в осем части. Надяваме се възпитаника на Стефан Данаилов да покаже най-доброто от себе си и да прослави малко родната България.

Асен Блатечки в „Тази неделя“. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *