Асен Блатечки смени Диляна Попова с нов джип

0
Асен Блатечки

Актьорът Асен Блатечки най – накрая започна да показва сигурни признаци на съзряване, след като реши да замени невярна жена със скъпа и луксозна кола. Явно препатил от поврътливото поведение на Диляна Попова, той реши да се утеши и след раздялата им като си купи огромен джип, вместо да се впусне в нови любовни разочарования.

По думите на очевидци, Блатечки в последно време пори столичните улици в новото си возило „Нисан”, който идеално допълвал имиджа му на разбойник и лошо момче. Асен се бръкнал с около тридесет хиляди лева за новата придобивка, но като се има предвид, че заплатата му е малко повече от двадесет бона на месец може спокойно да кажем, че бълха го е ухапала.

Асен Блатечки

Доскоро той се подвизаваше със стара и опърпана кола, която била на повече от петнадесет години, а пазарната й стойност не надвишавала 2 100 лева. Сега звездата на „Стъклен дом” напълно забравил за таратайката и се фукал на всички с огромния джип.

Сега обаче нова опасност надвиснала над Асен Блатечки. Пред приятелите си той се оплаквал от две основни неприятности, свързани с „Нисан”- а. Първата била, че се страхува да не му го откраднат, защото нямал доверие на застрахователните компании и доста се съмнявал, че ще му изплатят обезщетението ако стане някакъв гаф. Другата неприятност била, че едрогабаритното возило се забелязвало отдалеч и вманиачени почитателки започнали да го причакват на всяко кръстовище.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=ln7BBScOqbM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *