Асен Блатечки се разкайва за участието си в рекламата

6
Асен Блатечки съжалява за рекламата

Секс символът на българското кино и театър Асен Блатечки открито заяви, че много съжалява, че се е съгласил да стане  лице на вездесъщата реклама против пиратството, която нон – стоп се върти по Би Ти Ви. Екранната половинка на Радина Къджилова от “ Стъклен дом“ заяви, че яко е сгафил с тази реклама и сега си понася последствията.

Асен с Радина в сцена от "Стъклен дом"

Дружката на Калин Врачански уточни, че в действителност е против пиратството, но страната ни още не е узряла за подобен вид кампания, тъй като сме много бедни и нямаме възможност да си купуваме всички дискове и дивидита, които бихме искали. Най –  впечатляващото в разкаянието на Асен Блатечки е,  че той призна, че и той самият е свалял песен или филм и затова не е трябвало да се съгласява.

От арт гилдията пък констатираха, че освен че си навлече гнева на много хора с наивността, която е проявил,  за да се върже на Би Ти Ви,  актьорът много се дразнел и на подмятанията на случайните минувачи  и колегите си,  които искали да го нахранят,  но не смеел да реагира и да ги парира, защото знаел, че си е заслужил всички подигравки.

Пародия на рекламата на Асен Блатечки!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

6 КОМЕНТАРИ

  1. не, не се разкаива просто се изсулва като свинско черво,нашите лакоми звезди за пари правят всичко, дават на всеки да ги ползва и не се гнусят да са подлоги , то ва България така се става звезда,представям си на какво е готов за 2-3 лева

  2. Ако се разкайва наистина да си дари хонорарът за лечението на болни деца. Иначе ще си остане поредния идиот продал си името за стотинки.

  3. Валери, и на мен не ми се плащат пари за филми, но я си представи имаш си магазин, а продавачката раздава безплатно продуктите. И хонорарите си ако дава, какво ще яде човека? Няма значение кой е на рекламата, дали Асен, дали Калин Врачански или който и да е, идеята е, че никой в България не дава 1 стотинка за работата им.

  4. Не е гладен Асен а филмовите и музикалните компании.
    За тях няма такова нещо като достатъчно.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *