Асен Блатечки: Като дете бях изпечен крадец на дини и пъпеши

0

Асен бил голям бандит като дете

Асен Блатечки
Асен Блатечки

Секс символът Асен Блатечки призна в телевизионно интервю, че в детските си години не е бил нищо повече от един изпечен крадец. Бъдещият актьор специализирал в обири на супермаркети и без да му мигне окото крадял кренвирши, дъвки, даже дини и пъпеши.

„В детските ми години крадях от супермаркетите. Не помня точно какво, но в общи линии кренвирши, бисквити, дини и пъпеши също съм крал. Когато настъпиха смутните мутренски времена бях на 18 години и много от моите приятели тръгнаха по неправилния път. Аз обаче се запазих заради актьорската професия, която много обичам” – споделя той.

Асен Блатечки
Асен Блатечки

Асен Блатечки разкри, че по време на кариерата си е бил принуждаван да играе много „тъпи роли”, които буквално го изкарвали от равновесие. Когато му се наложило да играе вманиачен луд ходил на срещи с психиатър, който да му помогне да се вживее правилно в ролята. Една от мечтите му е да играе атуист, но специалистът обяснил на актьора, че преди години не е имало атуисти и това си е болест на съвременното общество.

Спомня си и за времето, когато великолепният Стефан Данаилов му удря 15 шамара само за една репетиция, за да го накара да се осъзнае. Въпреки славата си на бандит, Асен Блатечки не смята, че действително е лошото момче на родното кино. Просто продуцентите и режисьорите го тикат все към такива роли и предполага, че затова спомага най – вече външния му вид.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=ln7BBScOqbM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *