Асдис Ран стартира модна агенция

0

Бляскаво завръщане на Асдис Ран в светското общество

Асдис Ран
Асдис Ран

Любимката на столичните мутри Асдис Ран си организира бляскаво завръщане в столичното светско общество, след като плати 1 500 лева за участие в „Здравей България” по Нова ТВ. В студиото красавицата от далечния север развя гърди и обяви, че стартира обучителен курс за начинаещи модели.

„По принцип идеята ми е да направя уъркшоп за модели, в който всички желаещи ще научат как на практика се става модел. Не си мислете, че за две седмици може да постигнете нещо – тази професия изисква много жертви и може да те погълне. Но ако искате да научите как се става модел, това е вашата първа стъпка” – изчурулика Асдис.

Асдис Ран
Асдис Ран

Исландката обясни, че за да бъдеш модел са необходими твърде много качества. Това тя знае от собствената си кариера в бранша, която стартира във възраст 15 години. Сега е решила да предаде част от знанията си на младите надежди, а курсът ѝ е отворен за всеки желаещ. За кандидатите са осигурени квалифицирани преподаватели, които ще ги светнат как да се грижат за здравето си, кои фитнес упражнения са подходящи за извайване на хубава фигура и така нататък.

Това е поредната инициатива, която Асдис Ран стартира в България. Досега тя опита да пробие като модел, поп – фолк певица и собственик на бутикови магазини за скъпо бельо, но за съжаление във всичките си начинания претърпя пълен провал. Пожелаваме ѝ този път да има успех и да спечели цял куп с пари.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=h0Xo2fLYS5o

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *