Асдис Ран: Не съм секс стръвница!

1
Асдис Ран

Русокосото изкушение от далечния север Асдис Ран съвсем се стопила от мъка, споделила неофициално самата тя пред столични журналисти. Причина за тревогите била тоталната липса на мъже в живота й, която вече сериозно я изнервяла и карала силикона да подскача при всеки контакт с представител на другия пол.

„Не знам защо, всички ме имат за стръвница в секса. А аз напоследък съвсем забравих какво е да си с мъж… Но не искам нов съпруг, а само страстен любовник, на който да се облегна в труден момент. Добре, че все пак имам три страхотни деца, които ми помагат да живея” – драматизира Асдис.

Асдис Ран

Тя добавила, че през целия си живот винаги сама си изкарвала парите и не чакала на чужда помощ. Това правела, защото по никакъв начин не искала да бъде зависима от мъжете, въпреки че понякога й се искало да си има мъж с лъвско сърце, който да я глези като своето малко котенце.

В противовес на словоизлиянията й, светските хроникьори припомниха, че от доста време навсякъде се тръби за задкулисните игри на Ледената кралица. Според тях, тя била прокудена от съпруга – футболист Гуардар Гунаугсон именно поради факта, че редовно предлагала еротични услуги на господа с дълбок джоб. Дори преди около месец стана ясно, че Асдис намалила тарифата от 3 бона на смешните 500 лева, заради икономическата криза.

Асдис Ран разказва за живота си в България. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Като търговец знам, че ако една стока не върви трябва да се свали цената. Да свали тарифата за да не фалира, 50 лева за час.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *