Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Армагедон Пенков най – накрая е арестуван!

Армагедон Пенков

Армагедон Пенков е арестуван

Българомразецът Митко Станчев най – сетне е арестуван. Това съобщиха от МВР. Станчев седмици наред вилнее из Фейсбук, където призовава към етнически конфликти между българи и роми.

Младежът безспирно призовава циганите да нападат българи. След скандалната снимка на роми, гаврещи се с българската история Митко Станчев много ясно изрази задоволството си в социалната мрежа.
Непосредствено след този случай, българомразецът направи профил във Фейсбук под името Армагедон Пенков, където на воля залива

цигани

Зачестяват случаите на гавра с националните символи

виртуалното пространство с обиди към българите.“Убиец“, „изнасилвач“, „миризлив българин“ са само малка част от квалификациите по адрес на българската част от населението.
Армагедон Пенков в рамките на няколко седмици неспирно подбужда циганите към бунт, като ги убеждава, че България е тяхна.
Пенков открито се гаври и с българското знаме, като публикува в Интернет и подобни снимки.Той собственоръчно изработва дори колажи, потъпкващи националните ни символи.
След близо месец най- накрая полицията арестува българомразеца Митко Станчев, като срещу него е повдигнато обвинение за насаждане на етническа и религиозна омраза.
Митко Станчев е бургазлия, завършил училище за деца с умствена изостаналост. Той е безработен, като от дълго време основната му дейност е занимания във Фейсбук.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

3 кометара за Армагедон Пенков най – накрая е арестуван!

  1. Гълъбина Отговор

    03.11.2012 в 8:37

    Защо го криете в полицията. Пуснете на улицата миризливия мангал да видите каква случка ще му се случи.Нали България е само негова няма от какво да се страхува.

  2. SS Отговор

    03.11.2012 в 21:10

    уж е завършил училище за деца с умствена изостаналост, ама щрака на компа изродът. Да излезе и ще му скъсат шортите от бой.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *