Арестуваният Феим Чаушев харчел парите си по манекенки – видео

0
100_manekenki
Христо 100- те манекенки и Феим Чаушев

Арестуваният бивш зам.- министър Феим Чаушев пропилял всичките си спестявания по манекенки. 62- годишният политик се принудил да се захване с измами след като паднал от власт, за да продължи да задоволя нагона си със свежа женска плът.

Нито Феим Чаушев – дипломатът, нито Петър Чаушев – бизнесменът, успяха да позлатят участието си във властта, при това при крадливо правителство като това на тройната коалиция. Така политикът се захваща с измамни схеми, като тази с крадените коли заради която го арестуваха. Процент от получения за автомобила откуп, за Чаушев е достатъчен, за да продължи да подържа сравнително висок стандарт на живот.

Бившият зам.- министър е първа дружка с едни от най- известните дърти коцкари – Ицо Стоте манекенки, Людмил Стойков и още цяла плеяда застаряващи бизнесмени. Чаушев е

Феим се подвизава и като Петър
Феим се подвизава и като Петър

изключително взискателен към жените, които си подбира – с пропорции на манекенка и задължително до 35- годишни. Според градските легенди, през кревата на бившия зам.- министър на външните работи, са минали няколко носителки на титлата „Мис България” , както и фолк- певици втори разряд.

Срещу Феим Чаушев вече са повдигнати обвинения за посредничество при вземане на откуп. До пет години затвор грозят бившия дипломат за участието му в престъпната схема.

Всичко за аферата с крадени коли и участието на Чаушев. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *