Арестуваха убийците на Йордан Динов

0
Йордан Динов

Нечувано! Само два месеца след убийството на хазартния бос от Благоевград Йордан Динов, барети арестуваха физическите му убийци по време на показна акция в столично заведение, намиращо се в квартал „Дианабад”. Операцията е проведена от специализирания отряд „Кобра” към министерството на вътрешните работи.

Това са Николай С. на 37 години и Кирил К. И двамата са стари познайници на полицията, залавяни са за кражби, побоища и дрога. Според последните сведения, няма никакви данни за връзка между убития и двамата задържани, което навежда ченгетата над мисълта, че най  – вероятно става въпрос за поръчково убийство.

Припомняме, че Йордан Динов беше застрелян в главата на 4 април в центъра на София. 40 годишният бизнесмен беше причакан от килърите в десет часа сутринта, на пресечката между улиците „Кирил и Методий” и „Будапеща”.

Хванаха килърите на Йордан Динов

Бандитите гърмяха по него общо шест пъти, но фатален се оказал последният изстрел, който попаднал право в главата на жертвата.

Динов беше представител за област Благоевград на букмейкърите от австрийската фирма „Скай Спорт – 365”. Убийците оставиха без баща две сирачета – дъщери, едната от които е в младежка възраст, а другата едва на пет години.

От полицията започнаха работа по няколко различни версии, най – вероятната от които, че Йордан е претрепан от свои длъжници, които имали да му дават огромна сума пари. Това преди повече от месец беше потвърдено и от вътрешния министър Цветан Цветанов, който още тогава загатна, че стана въпрос за наистина колосални суми.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *