Арестуваха певицата Джина Стоева

2
Арестуваха певицата Джина Стоева

Ченгета в униформи атакуваха елитната столична кръчма Найт Флайт снощи вечерта и пред смаяните погледи на гостите сложиха белезници на фолк звездата Джина Стоева. След това служителите безмълвно я изведоха от заведението, което остави гостите в недоумение.

Най – страшното беше, че арестът беше осъществен точно, след като Джина духна свещичките на тортата, която бе приготвена специално по случай десет годишния юбилей на музикална сцена на звездата.

Арестуваха певицата Джина Стоева

В първия момент всички бяха потресени от бруталната сцена на насилие и започнаха да хулят полицаите, че не са могли поне да изчакат до края на купона. Само след няколко секунди обаче напрежението спадна изведнъж, защото Джина Стоева се появи ухилена до уши и обясни на скъпите си гости, че това е част от изненадите, които самата тя е спретнала за своите приятели.

Естествено, купонът след това продължи с пълни сили, а певицата изпълни всички свои големи хитове, които я направиха популярна през десетгодишната й кариера. Тя допълнително сащиса мъжката част от публиката, като се появи с костюм от черна кожа, който после замени със секси цветни дрешки.

„Твърде много съм развълнувана, защото всичко това е моята сбъдната мечта. Като си помисля, тези десет години сякаш преминаха на забързан каданс, изпълнени с много хубави и малко лоши неща” – каза Джина Стоева.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=MDN9MQnKlPY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *