Арестуваха палавницата от партито принц Хари

0
Кари Рейчърт
Дамата от купона на принц Хари

Дамата от скандалните снимки на принц Хари е арестувана в САЩ. Палавницата, която видимо купонясва с принца на партито в Лас Вегас, всъщност е била измамница.

Кари Рейчърт, както е истинското й име е на 40 години, а не на 32 каквато беше първоначалната информация. Причината за ареста й е, че е подправяла чекове в размер на 21 000 долара.

Кари е от американският град Сан Диего. Тя се появи на снимките, които шокираха света, като не е ясно как се промъкнала при британския престолонаследник. Партито видимо е било разгорещено, а е възможно и принца да е изгорял с някой друг чек.

Сексапилната блондинка е задържана на летище в Калифорния, като се е опитвала да избяга в Мексико. Кари е издирвана в окръг Харисън, Мисисипи, където се е подвизавала известно време. След като стана известна, след снимките с принц Хари, сега тя ще трябва да полежи известно време в затвора, където няма да има разкрепостени купони и кралски скъпоценности. Може би след информацията за ареста й, към принца ще започнат нови критики, но всичко вече е пред свършен факт.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *