Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Арестуваха мъж за се*с с ауспуха на кола

Първо опитал с касовия апарат и пода на заведение

Даниел Купър

Даниел Купър

Мъртво пиян британец бе арестуван по време на опит да изнасили … паркиран джип. Инцидентът се случи преди няколко дни в град Холиуел, когато 24-годишният Даниел Купър се натряскал безпаметно в компанията на свои приятели.

До този момент нерезът (предан съпруг и грижовен баща на три деца) бил познат като кротък гражданин, чиито живот би могъл да бъде даван за пример на подрастващите. Във въпросната вечер просто излязъл да „пийне по едно” с приятелите си и всичко било наред, докато не бил обхванат от внезапен изблик на сексуална агресия.

Както си пиел кротко на масата изведнъж озверял и без никакво предупреждение свалил гащите и тениската си, след което хукнал чисто гол по главната улица, с явното намерение да намери достоен обект за потушаване на страстите. Първо се намъкнал в заведение за бързо хранене и

направил опит да изнасили тезгяха и касовия апарат

Land-Rover

Ето такъв джип си харесал Даниел

Работата не станала и затова се хвърлил върху пода, стимулирайки въображаем секс пред погледите на втрещените посетители. Яростта му обаче не била потушена от първите „партньори” и както си бил гол, отново изскочил на улицата. Там съзрял паркиран джип „Лендроувър”, който го привлякъл със заоблените и изпъкнали форми. Стиснал мъжкото си достойнство в ръка, започнал да го блъска по капака на автомобила, след което се насочил към задната част.

Пристигналите полицаи го арестували секунда, преди да извърши акт на съвкупление с ауспуха на мощното возило.

Прокуратурата в графство Флинтшир наказа мачото с глоба от 100 евро и забрана да излиза на заведение през почивните дни за срок от три месеца. Наказанието е толкова меко, защото досега Даниел не е имал никакви провинения пред закона, рядко пие алкохол и в момента е безработен.

„Във фаталната вечер клиентът ми е имал едва няколко лири в джоба си. Алкохолът го е ударил толкова силно, защото няма тренинг и рядко употребява. Сега умира от срам и не смее да се покаже на улицата”, коментира адвокатът на обвиняемия.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *