Арестуваха брата на Димитър Рачков с фалшиви пари

0

marriq-pachovБратът на актьора Димитър Рачков – Петър бе арестуван днес и вкаран в следствието за  24 часа след направен обиск на дома му.  По време на обиска полицаите  намерили 10 подправени банкноти от 100 щатски долара и още две с номинал  50 долара.

Той работел в схема с 20-годишен негов приятел Виктор , който се е пробвал да  пласира фалшивите пари. Виктор е играл с едната стотачка-менте в бургаско казино. Той също е арестуван за 24 часа.

Петър Рачков не е герой от местната криминална хроника  за първи път. Буйният брат на известния  актьор бе заловен преди три години да шофира с фалшива шофьорска  книжка. Чрез ловка манипулация той преправил датата на годност на свидетелството за управление на МПС. Срещу него все още тече дело за измама.

Петър от дълги години  препродава автомобили на старо и така си вади хляба, но бизнесът позамря в кризата.

През 2006 година той вдигна пищна сватба с ученическата  си любов Димитрина Ангелова, а грандиозното събитие докара в морския град Зуека и Рачков, които се извявиха като водещи. Брачните неволи обаче започнали почти веднага. Петър имал навика да да се запива в компании и да налита на бой. Понеже е дребничък, боят го ядял предимно той. И се връщал в мътна доба целият посинен и в кръв. Междувременно успял да заложи апартамента, който им бил подарък от родителите на младоженката и да изтегли голям заем уж да си съживи бизнеса, но заемът отишъл по завадения, а на булката й писнало и на годишнината от сватбата подала молба за развод.

Сега Петър явно е решил да мине в бизнеса с фалшификати на финикийски знаци.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/0_QCO7ePgTQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *