Арестуваха брат Галев в Милано

1
Италианската полиция

Карабинерите в италианския град Милано проведоха специализирана акция в централната част на града. Службите бяха спешени заради информация, че там се намира единият от обявените за международно издирване дупнишки бандити братя Галеви и това налага незабавното му задържане при засилени мерки за сигурност.

Отначало името на арестуваният българин не бе оповестено, но в прессъобщение от италианската полиция се казваше, че човекът е от Дупница и е закопчан въз основа на европейска заповед на Интерпол, поради издадена в България присъда.

Братя Галеви

Според предоставеното описание, арестантът е бил оприличен с единия от скандално известните Пламен Галев и Ангел Христов. Малко по – късно обаче, лично нашият вътрешен министър Цветанов опроверга информацията и уточни, че спипаният багабонтин наистина е от Дупница, но се казва Лъчезар и е издирван заради поредица кражби на улични шахти в България.

Тук 25 годишният Лъчезар бил осъден ефективно на двадесет месеца зад решетките, а заповедта за издирване била дело на прокуратурата в Дупница. Сега бандитът е закаран в италиански затвор в Сен Виторе, откъдето ще бъде екстрадиран.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=ICZ_q9VkSHE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *