Арестуваха бившето гадже на Азис, плейбоят бесен

0

Азис гадже БогданБившият мъж на Азис,  който живя с него след раздялата му  Ники Китаеца, е бил арестуван. Това е софийският  плейбой Богдан Асенов, който игра ролята на гадже на Азис и го ступваше любовно от време на време, докато настъпи разривът.

Асенов  бе задържан за 72 часа и тази сутрин пуснат  под гаранция от 10 000 лева. Той е обвинен в източване на милиони от ДДС и други измами. По време на задържането му, което станало на бензиностанция, ченгетата открили в колата му документи с невярно съдържание и устройство за подслушване на телефонни разговори.

Баровецът смята да съди държавата за един милион евро под предлог, че му бил уронен престижът, а докато висял в ареста му се били натрупали пропуснати ползи. Той пледира, че е невинен, а документите били подхвърлени в колата му.

Въпреки че са сърдити, Азис веднага се заинтересувал от съдбата на бившия си и бил готов да му помогне. Тяхната връзка продължи само няколко месеца и беше страстна и изгаряща. На времето певецът се оплакваше, че Богдан го бие и малтретира, но явно в неговите връзки любовната игра е точно такава. Преди това пък се оплакваше, че Китаеца го млати здраво.

В момента Азия няма сериозен приятел, пък и умее да прощава. Тя е готова да приеме с разтворени обятия бившия си и да го утеши. Зложелатели обаче твърдят, че певецът бил и зарадван донякъде от ареста и смятал, че ченгетата отмъщават на Богдан за потъпкана му женска чест и достойнство.

Мъжки отношения – иди ги разбери…

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/0Q4OTEbFRlY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *