Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Антония Петрова: Познах, че другата Мисис Русия си е купила титлата!

Размазващ коментар на Антония Петрова за съдбата на злощастната красавица Инна Жиркова

Антония Петрова наплю конкурентката Инна Жиркова

Антония Петрова наплю конкуренцията

Фурията на модната сцена у нас и в Русия Антония Петрова изригна срещу детронираната си колежка „Мисис Русия” Инна Жиркова, която преди дни върна кралската корона, след като не можа да отговори на въпроса дали Земята се върти около Слънцето или обратно. В своя Фейсбук профил тя порица горещо незнанието на хубавицата, нарече я „фалшива миска” и я сложи в графата „Пари като има – ум не трябва”.

Припомняме, че цяла Русия се разтресе от нечуван скандал, след като 23 годишната съпруга на футболния национал Юрий Жирков се отказа доброволно от короната заради своето вопиющо незнание и невъзможност да даде смислен отговор на елементарно запитване по космическите въпроси. Видеоклипа с интелектуалното изпълнение на Инна мълниеносно се превърна в унищожителен хит на YouTube и само за няколко дни събра повече от 5 милиона гледания.

Нашата красавица Антония Петрова коментира случая приблизително така:

Инна Жиркова

Инна Жиркова

„Тази, за която Антония Петрова каза и доказа, че е „Фалшивата Мисис Русия 2012” се изложи зверски, заради ненормално огромния кратер в нейната обща култура. Нейните феноменални прозрения за устройството на Слънчевата система преминаха под мотото „Деньги есть – ума не надо”, или казано на чист български „Пари като има – Ум не трябва”. Иначе невероятната хубавица Инна Жиркова първа започна да плюе по Антония Петрова в руската преса с твърдения, че титлата ѝ не е истинска. Оказа се, че тя лъже и всъщност тя е фалшивата, която няма право да се яви на Мисис Свят. За съжаление, самочувствието ѝ е по – голямо от интелекта” – изригна най – одумваната българска манекенка.

Изказванията на Антония Петрова обаче в никакъв случай не събудиха симпатиите на българските интернет потребители и по форумите се появиха зловещи коментари по неин адрес. В общи линии те се свеждат до сентенцията, че „за човешката злоба почивен ден няма”.

Виж знаменателното видео с Инна Жиркова:

http://www.youtube.com/watch?v=K-sEWTWI5Uw

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Антония Петрова: Познах, че другата Мисис Русия си е купила титлата!

  1. 123 Отговор

    27.04.2013 в 2:00

    Нито един от двата конкурса не е „официалният“, защото в Русия има много такива конкурси, на които просто отиваш и си купуваш титлата. В Русия открито се говори за това и гледах директно двете предавания – това, на разследващият журналист Соболев http://www.youtube.com/watch?v=X4mgOfkeLRU, и това, в което Жиркова върна короната (беше излъчено преди 2-3 дена по ОРТ1) – http://www.youtube.com/watch?v=Pp9dqbXVsns

    С извинение към госпожа Бередин, но тя НЕ Е единствената „Миссис Россия 2012“, и НЕ Е ЕДИНСТВЕНАТА С КУПЕНА ТИТЛА! Освен това, хората в България не са глупаци. Всеки средно-интелигентен човек в държавата ни, има достъп до интернет, и всичко рано или късно става ясно. Така че, да не ни подценява, и да не си мисли, че може да ни лъготи и заблуждава най-нагло. Не става въпрос за завист, а за обективност. Всеки, който има парите, може да си купи една от титлите, но поне да не се подиграва с хората, лъжейки ги по най-грозен начин. Не и прави чест.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *