Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Антон Петров – Хамстера си поиска парите от гаранцията

Антон Петров – Хамстера

Съдът отказа да върне парите

Антон Петров – Хамстера, който е сочен за дясната ръка на Алексей Петров, поиска промяна в мярката за неотклонение по едно от делата срещу него. Към настоящия момент тя е наложена парична гаранция в размер на 20 000 лева. Защитниците му изтъкнаха, че така или иначе той е арестуван във връзка с друго обвинение – за склоняване към проституция и трафик на жива плът.

Юристите заявиха категорично, че няма никакво основание от законова гледна точка, той да е едновременно с две мерки. Магистратите обаче отхвърлиха техните аргументи и заявиха, че ако едното дело отпадне, така Хамстера ще остане без да му е наложена мярка за неотклонение. При такова развитие на нещата, това само щяло да забави процеса или да създаде предпоставки за нови нарушения.

Мирослав Йончев

С особен интерес от медиите бе проследено едно от решенията на съдиите, касаещо премахването на осем от разпитваните свидетели. Сред тях фигурираше и името на бившият министър на финансите Муравй Радев. По време на заседанието стана ясно още, че от съда ще изискат от прокуратурата в Тетевен справка за това, дали един от ключовите свидетели Пламен Устинов е бил притискан по някакъв начин да лъжесвидетелства.

Припомняме, че през лятото Антон Петров – Хамстера, културистът Мирослав Йончев и охранителят Цветко Цветков бяха арестувани при зрелищна акция. Те бяха сериозно натопени за организирането на цяла мрежа от публични домове, като срещу тях основно свидетелстваха някои от елитните жрици. В сканадала бяха забъркани имената на някои от най – известните български красавици, сред които Черната Златка и Светлана Василева.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=egmQso_WAB4

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *