Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Антон Петров- Хамстера плаши свидетелите срещу Трактора- с видео

NAGALАнтон Петров- Хамстера замества шефа си Алексей Петров, който все още се намира в пандиза. Неуловимият от закона член на „Наглите”, се разхожда свободно и сее ужас сред свидетелите по делото срещу Трактора. Въпреки уверенията на Никола Кокинов, че има достатъчно хора, които да дадат показания срещу мозъка на „Октопода”, това не е съвсем вярно. Под натиска на ударниците на Петров вече няколко свидетеля са се отметнали от думите си.

Хамстера и друг известен авер на Трактора- Велин Хаджолов организират отвън подмолна операция за сплашване на „бъбривците”. Въпреки че имената на свидетелите се пазят в тайна, пипалата на „Октопода” са достигнали до самоличността им. „Пробойните” в anton_ptrсъдебната система изобщо не са запълнени, както се опитват да ни уверят. Затова се бави и започването на делото срещу Трактора. Изтичането на информация става по- бързо от събирането на непоклатими улики. Показателен е фактът, че Алексей Петров предварително е знаел за спец акцията срещу него. А помощниците му вилнеят навън и изпълняват заповедите на боса, който без проблем е намерил начин да ги напътства от килията.

Антон Петров- Хамстера беше арестуван два пъти- първо при операция „Наглите”, а после и при „Октопод”. И двата пъти бандитът се разминава с глоба от по 20 бона. Министър Цветанов пък безочливо заяви, че щом гаранцията е толкова висока, значи все нещо е направил. Проблемът е, че продължава да го прави. Освен, че съботира делото срещу шефа си, Хамстера се е заел да си отмъсти и на „певците” от „Наглите”.

„Дребните риби“ от групата за отвличания побързаха да сключат споразумение с прокуратурата и да си излязат тихомълком от ареста.ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *