Антон Хекимян вирна нос

0
Антон Хекимян
Антон Хекимян

Заместникът на Лора Крумова в „Тази събота“ и „Тази неделя“ Антон Хекимян си е повярвал, че е много велик журналист и е вирнал високомерно нос, оплакват се колегите му. Водещият така се е увлякъл в новата си роля, че от няколко седмици буквално коли и беси в предаването си. Въпреки че няма никакви правомощия да уволнява колеги, двама от екипа му дори вече са напуснали заради непоносимото му поведение.

„Настана пълна разруха. Капризите му са повече от тези на Лили Иванова. Непрекъснато изтъква, че всички са супер некадърни, а той е велик. Маниерите му напомнят на един друг водещ, в една друга телевизия. Той обаче поне имаше подплата и култура, а Хекимян няма нищо насреща си“, жалват се хора в екипа на предаването на Би Ти Ви. Хекимян обичал да важничи и открито парадирал с факта, че е любимец на ръководството на медията и рейтингът му е сред най-добрите.

Антон тормозел наред всички – през гримьори и оператори, до редактори и репортери в предаването си. Най-много се боял от последните и ги мачкал при всеки удобен случай. Причината била, че във всеки от тях виждал потенциална конкуренция. Именно от позицията на репортер Хекимян започна преди 9 години в телевизията, а оттогава досега успя да мине през новините, сутрешния блок и вече води свое собствено предаване.

Възмущението на служителите стигнало до там, че след напускането на двамата им колеги други също вече се оглеждали за нова работа. Така Антон седял пред угрозата да остане без екип още преди лятната пауза на предаването. Същевременно от Би Ти Ви обмислят варианта да го спуснат в сутрешния блок през седмицата на мястото на Косьо Караджов.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *