Anonymous : От БиТиВи да се извинят на нацията !

4
Анонимните
Анонимните срещу БиТиВи

БиТиВи отново получиха заплахи от хакерската група „Anonymous“. Този път  анонимните са поискали от националната телевизия, да се извинят на всички зрители за манипулациите по време на протестите, които породи Закона за горите.

Нашумелите хакери са известни с това, че защитават гражданските интереси и атакуват несправедливите монополисти, алчните корпорации и изкривяването на истината от медиите. Не за първи път, от БиТиВи получават подобна заплаха, но този път нещата са по-сериозни. Анонимните са решени да изкарат на бял свят, кириливите ризи на медийната група. От телевизията трябва да се  извинят на всички граждани и да започнат да си вършат съвестно работата, като представят истината, а не фирмените интереси. Гневът не е насочен към репортерите и водещите, а към шефовете и управителите. Хакерите са възмутени от това, че медиите карат еколозите да се извиняват, а в същото време телевизията манипулира цялата нация, като изкривява новините и не представя истинската гледна точка.

Ако от БиТиВи не се извинят публично на зрителите си, Anonymous призовават всички граждани да спрат да гледат, въпросната телевизия в знак на национален протест срещу машинациите. Цензурата и прикриването на истината трябва да спре, категорични са от хакерската група. Финалното им  обръщение е : „Ние сме анонимните. Ние сме легион. Ние не прощаваме. Ние не забравяме. Очаквайте ни!“

Историята на „Анонимните“. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *