Ани Цолова с висока температура и кашлица след отпуската

1
Анна Цолова

Усмихнатата водеща на бТВ новините Анна Цолова се върнала тежко болна от лятната си отпуска, издадоха хора от екипа на телевизията. През първия й работен ден всички очаквали да я видят в добро настроение и отлична кондиция, но вместо това тя се появила тъмна като градоносен облак, с температура от 39° по термометъра и ужасно силна кашлица.

Вместо да огрее както обикновено телевизионния екран, Цолова увиснала смъртно пребледняла пред камерите и можела да говори само с огромното усилие на желязната си воля. Гримьорите се изплашили страшно много от вида й и положили неимоверни усилия, за да скрият огромните черни торбички под очите.

Виктор Николаев - защитник на нестандартните

За съжаление, никой не можел да помогне срещу кашлицата. Една от хигиенистките обаче се сетила, че при подобна ситуация е доста удачно да се яде мед с канела, защото успокоявал гласните струни. Един от помощник – операторите на секундата бил изпратен да купува пчелния продукт и с негова помощ, Ани успяла някак си да закърпи положението.

Въпреки всичките трудности, опитната Цолова успяла да надмогне тежкия летен грип и някак си изкарала първия за сезона брой на предаването си. За това доста много й помогна и нейният колега Виктор Николаев, срещу когото Цолова не таи особено топли чувства поради непрекъснатите му подигравки към нея.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=HtU6MKVqvMM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *