Ани Цолова пишман танцьорка

0
Макар от години да тропа народни танци, Цолова все още има какво да учи
Макар от години да тропа народни танци, Цолова все още има какво да учи

Шокиращо слаба танцьорка е Ани Цолова, видя се при участието й в предаването на ъ по Коледа. Водещата на сутрешния блок на Нова телевизия години наред се хвалеше, че тренира хора, а когато трябваше да покаже уменията си пред телевизионната публика, стана за резил.

Екранната партньорка на Виктор Николаев не успя да влезе в крак с музиката и гостуващите в студиото изпълнители на народни танци. Вместо това тя подскачаше като за френски канкан.

С водещата "На кафе" Гала
С водещата „На кафе“ Гала

„Как пък нито веднъж не уцели стъпката!“, чудят се от екипа на „На кафе“. И допълват, че ако са знаели колко зле е Ани с ръченицата, дунавското и дайчовото, нямало да я карат да се хваща на хорото.

„Само й развалихме имиджа! Ама пък и тя си е виновна, че се биеше в гърдите каква майсторка е“, тюхкат се тв тружениците.

Докато беше при Гала, Цолова изпадаше в различни крайности на настроението. Тя ту се смееше и говореше превъзбудено, разказвайки за тренировките си по народни танци, ту потъваше в скръб за починалия си баща. Журналистката разкри, че смъртта на татко й е най-голямата драма в живота й и с откровенията си едва не разплака своята домакиня.

По думите на Ани родителят й криел от нея и семейството здравословните си проблеми. Затова и кончината му дошла като гръм от ясно небе.

Звездата на „Здравей, България“ научила за смъртта на баща си от брат си. Таткото издъхнал през 2005, когато бил на 59 години.

Цолова и до днес изпитва вина, че не е била до отеца си в последните му дни. Единствената й утеха сега е фактът, че синът й прилича доста на дядо си.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *